torsdag 20. desember 2007

Vegghylle:)

Måtte bare vise den koselige vegghyllen jeg har fått meg!
Har lenge ønsket meg en sånn, og så fant jeg den på Finn.no..det beste av alt var at den var billig! Bare 200 kroner, syns det var et godt kjøp, jeg;)
Jeg har beiset den med hvit interiørbeis, og nå har den blitt litt julepyntet..veldig fornøyd..nå trenger jeg bare litt flere sølv skjeer å henge opp. Så har jeg en snill mormor som vil gi meg noe gammelt fra 1912, etter min oldemor! Det setter jeg stor pris på:)
Til slutt et bilde fra trappen, der nissefar står og passer på! Han er så koselig denne nissen syns jeg, han må stå sånn at jeg ser han;) Trappen skal forresten males og fikses, har bare ikke komt så langt..får se på nyåret:)

Ha en fortsatt fin kveld!!!

7 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Heisann ! Jasså,du vanker på finn.no,du også.....haha..jeg spanderer mange timer der,jeg !!! Har ikke handlet så mye,synes allt jeg vil ha befinner seg på østlandet..! Må si den hylla var fin,og med litt julepynt ble den jo helmaks ! Takk for adr. din,pakke kommer etter nyttår,må tenke litt på hva som kan falle i smak.....eller kansje du har et lite tips....hihi..? Ha en GOD JUL iallefall,og kos deg myyyye ;)

ChatrinesLiving sa...

Så gøy med de skjeene dine! jeg har like, og navnet på de er jo faktisk "oldemor" :) Flott hyllen din! Jeg ønsket en slik i mange år, men det ble aldri... Flott er den, og nydelig malt i hvitt!
Ha en super fredag!
Klem:)

Donnas Verden sa...

Heisan

En liten stund siden jeg har vært innom, her var det masse fine bilder. Gavene sønnen din har laget var jo superfine, så jo ut som noe du får kjøpt på interiørbutikken. Vegghyllen var også veldig fin, har handlet masse på finn.no jeg også. Kan gjøre noen kupp der ja.

Ha ei fin julehelg:)

Anonym sa...

Så moro å finne det man ønsker seg til en bra peng da :) Det ble veldig fint med hvitt forresten :)
Snill mormor du har også, det er veldig koselig å få slike gaver etter noen ja. Jeg har en del småtterier etter min mormor som desverre døde så altfor tidlig, men juledukene hennes og noe julepynt, det har jeg spart på :)

GOd helg og god jul

Kreoline sa...

Hei Lena, så nydelig hylle, og pynten var enda nydeligere. Riktig et kupp. Koselig nissefar som står og passer på. Ønsker deg også en riktig god jul, kos deg. Juleklem fra meg.

Anne sa...

Hylla var jo så fin, og 200 kroner da gitt. Ikke til å tro.

God jul til deg :-)

Donnas Verden sa...

hei hei

Ville bare si at jeg håper du får en god jul og et godt nytt år:)