onsdag 5. mars 2008

Prosjekt loftsstue....

Dette blir nok mitt neste prosjekt...Å få loftsstuen litt triveligere:)
Føler at her havner alt som jeg ikke vil ha nede i stuen, og nå skal jeg igang med litt maling her oppe..
Sengeteppet fra KID gjorde sofaen ganske så sommerlig..

Dette bordet skal males hvitt..

Hva denne har vært brukt som, det aner jeg ikke, men jeg har malt den med hvit bengalakk.

Var messing opprinnelig, men når den ble hvit ble den jo fin:)

Store rosa peoner fra IKEA gjorde seg her:o)

Denne hyllen skal også males..

Her står litt søte ting som kommer fra min bestemor:)

Den brune kommoden skal byttes ut med en gammel flott hvit kommode som står hos...ja, min bestemor:)

Hun hadde ingenting imot å bytte med meg, så da er jo den saken grei...sparer meg for litt malejobb, samtidig som den gamle jo er myye finere!

Flere bilder kommer etterhvert som malingen er kommet i hus!


13 kommentarer:

Anita sa...

Så lurt å male messing tingene med bengalakk!! Det tror jeg at jeg kanskje skal også, kan jo være på jakt på loppa også!! Er hjemme igjen etter by tur, men fant ikke noe særlig:o(! Bedre lykke neste gang kanskje! Ha en flotters onsdag!

My little footprints sa...

Hei!
Det høres ut som det er mye du skal gjøre! Er veldig hyggelig med fornyinger og pusse litt opp! Jeg håper jeg ALDRI vil skifte stil her hjemme, nå er det nok oppussing for en laaaang stund ;) hihi ;) Godt det meste er i lyse toner, det blir man liksom sjeldent lei!
Lykke til med proskjektene dine!
Klemmer fra Beth

Huset på toppen sa...

Lykke til med oppussingen og maling av bord og hylle!!

Eg ble fornøyd med spraymaling på gamle ting :-)

Ha en fin onsdag!

liven sa...

Du og du...... Kjempefin den vasen ble!!! Mine messingting egner seg ikke til å males. Ser du har litt gøyt arbeid fremover....det er like før jeg lar armer være armer og hiver meg over malingen igjen!!
Loftstuen din kommer til å bli så fin at:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Høres ut som om du ikke får fritidsproblemer med det første, hender jeg drømmer om maling når det står på som verst. Blir helt sikkert lekkert hos deg.
klem

Fru Langtind sa...

Jeg tror jeg kommer en tur å hjelper deg med loftsstuen...kjenner det kribler i hele meg:)...oppussingslyst til tusen!!! Bare synd alt e ganske nyoppussa her....
Vasen var utolig fin! Jeg har også hatt noen vellykka prosjekt, der jeg har spraymalt eller brukt bengalakk på ting. Det blir som nytt!
Første gang jeg besøket bloggen din...kommer nok igjen : )

mali-mo sa...

Takk for tips om Tilda, skal nok kaste meg over noe av utvalget når bare denne hersens bunadbroderingen blir ferdig ;)

Skal bli spennende å se hvordan loftsstuen utikler seg. Jeg har masse opppussingsprosjekter på vent til etter eksamen, så foreløbig koser jeg meg med andres opppussingsprosjekter her i Blogglandia. Lykke til og ha en finfin torsdagskveld!

Hilde sa...

Gøy å pusse opp..!!Lykke til! Jeg har malt messingting jeg også, brukte spraymaling, men neste gang skal jeg bruke bengallakk, ja.. Ble jo så fint du!
Ønsker deg en koselig helg!

Emmeline sa...

Spennende prosjekter på gang hos deg. Syns det var et knallfint pledd du hadde lagt over sofaen--og med alle de vakre tingene du har der så må det jo bare bli helt perfekt:)
Har sett litt på boksene dine på innlegget under-og de er også knallfine syns jeg!!
Ja det lappeteppet mitt har vært litt av et langtidsprosjekt... men nå er jeg nesten i havn. Jeg kunne med fordel ha heklet lappene litt større, men det får bli neste gang.
Jeg har 100 lapper og skal hekle 20 ekstra, og så er jeg fornøyd. Teppet kunne nok ha vært litt større, men det er mer enn godt nok for meg iallefall. Du må ha en deilig helg, skal bli spennende å følge med i loftstuen videre:)

Silkeline sa...

Sånne prosjekter er alltid spennende, men noen ganger litt overveldende. Vi har det akkurat sånn i kjellerstuen. Her er det samlet litt herfra og derfra og ingenting er egentlig sånn jeg vil ha det. Jeg skulle nok ha satt igang jeg også:)

Bordet ditt blir sikkert fint i hvitt....det er ikke måte på hva litt hvitmaling kan gjøre.... Se bare på den messingvasen din, den ble jo råflott!! Smart med bengalakk:)

Ha en flott helg:)

Mrs.J sa...

Hei!
så mange fine ting du hadde fått deg på fretex! Vasen ble kjempefin! Lurt å male den med bengalakk! Samme med de andre hvite tingene du har forandret! Og pleddet var veldig fint. Vet du om de har de i lyseblå farger oxo? Lykke til med oppussing! Det er så gøy med forandringer! :)

Made by KKann sa...

Hei!

Jeg tittet innom deg i kveld, og syns du har en trivelig blogg! Mye fint i Tilda!
Tillater meg å invitere deg innom meg! smil!

God fredagskveld og helg!

Smil fra KKann

h.espe sa...

Hi, hi... Ingen fritidsproblemer der i gården....

Ønsker deg en flott uke videre!