lørdag 29. desember 2007

Litt annet enn jul

Eller...må vise de søte nissene på peiskanten først:) Laget av guttene mine. De er fast innventar i julen, er veldig glad i dem!
Så tenkte jeg å vise noen bilder fra badet mitt..Vi lagde to nye bad i huset når vi flyttet inn. Badet som var her fra før, var i så dårlig stand at vi rev ut alt og lagde nytt.
Dette er badet vi har oppe. Det er jeg veldig fornøyd med.. Det andre badet lagde vi i kjelleren, det skal jeg vise en annen gang.
Orkideen min er snart ferdigblomstret. Den trives godt på badet, og har stått i full blomst i noen måneder nå.
Men nå er det snart sengetid;)
Ha en fin helg alle sammen!

torsdag 27. desember 2007

3.juledag allerede

Denne nydelige kurven med blomster fikk jeg av min svigerinne på julaften!
Legg merke til den søte engelen i midten:)
Jeg er veldig glad i blomster, så denne satte jeg stor pris på.

Her er bordet dekket til julemiddagen. Hos oss står det pinnekjøtt på menyen til jul, og vi var 11 til bords her,med stort og smått! De minste var nok vel utålmodige, og siden det var en gavehaug langt utenfor juletreet, fikk de åpne et par stykker hver før vi satte oss til bords.

Dette nydelige serviset som jeg ønsket meg, fikk jeg av min mor og min bror! Syns motivet er så koselig, skikkelig gammeldags engelsk.

Og denne nydelige lysestaken hadde eldstegutten min vært og kjøpt til meg helt på egenhånd! Den ble jeg skikkelig glad for! Han fylte 16 år på selveste julaften, så det er en spesiell dag hos oss:)

Til slutt vil jeg vise den flotte kjolen som minstejenta fikk av sin onkel..den er kjøpt i England, litt stor enda, men åå så flott! Ser for meg den kan passe til høsten igjen, og lille tulla med lakksko og sløyfe i håret;)

Da ønsker jeg alle en fortsatt fin romjul!

Klem fra meg

søndag 23. desember 2007

God Jul!

Velkommen inn til oss!!
Jeg tenkte jeg måtte vise hjertekransen jeg laget på ytterdøren vår.
Laget av bjørkekvister fra hagen, og så hengte jeg på noen bjeller som kommer fra min oldemor.
Det ble koselig:)

Her står pepperkakehuset som gutten min har laget..Lite og koselig! Dette har han laget på SFO. Alle fikk lage hver sitt lille hus og ta med hjem!

Utenfor døra vår henger dette søte skiltet, for å ønske alle god jul...

Til slutt et bilde av de fine fattigmannsstakene mine, og de søte små julestjernene.. De skal vi pynte bordet vårt med til julemiddagen i morgen!

Da vil jeg få ønske alle som er innom en strålende julefeiring!

Juleklem til dere alle fra meg:)

torsdag 20. desember 2007

Vegghylle:)

Måtte bare vise den koselige vegghyllen jeg har fått meg!
Har lenge ønsket meg en sånn, og så fant jeg den på Finn.no..det beste av alt var at den var billig! Bare 200 kroner, syns det var et godt kjøp, jeg;)
Jeg har beiset den med hvit interiørbeis, og nå har den blitt litt julepyntet..veldig fornøyd..nå trenger jeg bare litt flere sølv skjeer å henge opp. Så har jeg en snill mormor som vil gi meg noe gammelt fra 1912, etter min oldemor! Det setter jeg stor pris på:)
Til slutt et bilde fra trappen, der nissefar står og passer på! Han er så koselig denne nissen syns jeg, han må stå sånn at jeg ser han;) Trappen skal forresten males og fikses, har bare ikke komt så langt..får se på nyåret:)

Ha en fortsatt fin kveld!!!

onsdag 19. desember 2007

Bare 5 dager igjen....

Nå ser det ut som om ungene er på bedringens vei..og godt er det! Jobben er utsatt til etter jul, så nå kan vi bare kose oss disse siste dagene. Gavene er i hus, og pakket inn...
Her er litt av produksjonen til skolegutten..han lager egne julegaver til besteforeldre og tanter og onkler..syns det er kjempekoselig, og med litt hjelp fra mamma går det greit! I år ble det decoupage med servietter...
De ble jo søte da! Så har vi tatt sløyfebånd til oppheng...
Da vil jeg ønske alle fine dager fremover, forhåpentlig uten for mye stress:)

mandag 17. desember 2007

Syke barn

Ja, nå er det to dager til jeg skal ut igjen i det travle arbeidslivet igjen...og nå er begge de to minste barna syke:( Det er vel typisk! 6-åringen fikk ørebetennelse og feber i helgen, og minstejenta våkna med høy feber i går etter kvilen sin..
I dag hadde hun nesten 39 i feber når vi stod opp... Så da ble det ingen juleshopping i dag heller.
Nå håper jeg de blir bra igjen til onsdag, for jeg har ikke mye lyst å gå fra dem når de ikke er friske!

Det ser ut som det kan bli en travel uke.. Min svigerinne har bursdag i morgen, 40 år, hurra! Heldigvis er den store feiringen utsatt til i januar...Ellers blir det å gjøre seg ferdig med alt til jul, og endel førjulsbesøk blir det også..

Ønsker alle en fin uke!

fredag 14. desember 2007

Helg igjen:)

Nå har jeg fått pyntet litt i heimen igjen...lagde meg noen små dekorasjoner med svibler, de er jo så fine, og lukter fantastisk gjør de også...
Er litt spent på hvilken farge de har, for det vet jeg ikke enda, men de kommer vel snart tenker jeg...

Sånn ser det ut i kroken min nå altså... Ellers har de siste kveldene gått med til å pakke gaver, og det har vært litt av et prosjekt! Har sittet med spisebordet i stua, og gulvet har vært fullt av ulike poser med alt mulig oppi. Så det som har tatt mest tid har vært å fått sortert ut alt sammen som skal i hver pakke! Men nå er da det meste unnagjort, ser bordet igjen, og vi kan ta helg...

Ønsker alle en fin førjulshelg:)

tirsdag 11. desember 2007

Endelig ny hylle;)

Endelig fikk jeg laga meg en hylle over sofaen...mannen måtte ut og kjøpe en treplate og skjære til for meg, og jeg har malt..i lys antikk..syns det ble koselig:)


Enda mere plass til å sette dill og dall:) De store sølvkulene kommer fra Lunehjem....
Et glimt av den ene delen av stuen vår..den er ikke så stor, men den er da stor nok til oss... Som dere ser har vi rundtømmerpanel på veggene, og da vi flyttet inn for 2 år siden, var den mørkebrun! Huset var så forfallent av mangel på vask og vedlikehold at det nesten var ekkelt å ta fatt på det, men nå er det nå blitt hus av det. Panelen har jeg to strøk med hvit panellakk på, så det er blitt mye lysere og koseligere:)

Ha en fin tirsdag!


søndag 9. desember 2007

2.søndag i advent


Så var vi allerede komt til 2. søndagen i advent. Som tiden flyr i desember!
Før vi vet ordet av det er det julekveld, og freden kan senke seg..eller...fred er det jo ikke akkurat når en skokk med små venter utålmodig på å åpne alle pakkene;) Men likevel er det jo koselig, julen er mest for de små...men også litt for de store, synes jeg!
I morgen er det ut for å gjøre unna litt mer juleshopping regner jeg med..enda er ikke alle gavene på plass, men det nærmer seg da etterhvert.
Ønsker alle en trivelig kveld!

lørdag 8. desember 2007

Gardin på plass:o)

Er så fornøyd med den nye gardinkappen til vinduet mitt! Som dere ser så har vi laget en disk i høyde med vinduskarmen, og kjøpte noen høye krakker på IKEA..kjøkkenet vårt er nemlig såpass lite, at med kjøkkenbord og stoler ble det altfor trangt. Nå frigjorde vi hele gulvet, og det ble mye greiere.
Vi har jo spisebord i stua, og der er det plass til mange!
Sånn er det jo ofte i gamle hus, rommene var ikke store, og det er de heller ikke hos oss...

Litt lys må vi ha på kjøkkenet om kveldene..syns det er så koselig med små og store lykter:) Blomsten min er visst ikke så fin lengre, men nå kan jeg snart kjøpe julestjerne..syns de er kjempefine, og handler alltid flere før jul, men siden jeg har en stygg tendens til å ta livet av dem, venter jeg alltid til det nærmer seg!

Nå skal jeg og ungene snart og handle litt, skal lage litt marsipangodt og ha i et glass, og i kveld blir det pizza:)

Ha en fin lørdag!

fredag 7. desember 2007

Nytt navn

Hmm...oppdaget plutselig at jeg hadde samme navn som en annen?
Trodde ikke det gikk an, men nå har jeg byttet litt..
Så håper jeg at det fungerer bedre;)

Julepynt






Vi plukker frem pynt til jul, litt etter litt... har ganske mye etterhvert, men så er det jo så lett for å kjøpe noe nytt hele tiden også! Altfor mye fint i butikkene om dagen..bare måå ha:)


Så er det verre hvert år når pynten skal bort igjen, for her er det dårlig med lagringsplass!!


Det blir trangere og trangere i eskene for hver jul som går!


Noen som kjenner seg igjen!?




Legger inn noen bilder av noen små ting jeg har kjøpt meg i det siste..


Litt får man vel unne seg;)

onsdag 5. desember 2007

Gardiner


Endelig fant jeg et stoff jeg likte!

Kjøkkenvinduet mitt er stort, 170 cm bredde. Med andre ord, jeg finner ingen ferdigsydde liftgardiner som passer her!

Og det var det jeg hadde lyst på egentlig, men sy kunnskapene mine strekker ikke til å sy selv, dessverre..

På Princess fant jeg derimot dette stoffet til gardinkappe, akkurat sånn jeg tenkte meg!

Kjempefint, her skal det henges opp i en fart!

Bilder kommer...

mandag 3. desember 2007

Lys i mørket....




Noen stemningsbilder..litt dårlige var de visst..

Er så fornøyd med kjøpmannsdisken jeg fant på Finn.no for en billig penge..

Noen strøk med hvit beis og nye håndtak, så var det et helt nytt møbel:)

Kjempegøy!!



Speilfatet på nederste bilde har jeg kjøpt fra Mollys heaven, og lysestakene i sølv kommer fra Lunehjem. Super service fra de, kan anbefales:)

Ny uke:)


Så var vi inne i desember..Etter å hatt mamma-perm i snart et år, skal jeg snart ut i det travle arbeidslivet igjen! Bare 2 uker til, så er det full guffe..gruer meg egentlig litt, men får være optimistisk og tro det går fint..

Go'jenta fyller 1 år den 2.januar, og skal begynne i barnehage i midten av januar.

Det blir spennende, men heldigvis blir det ikke hver dag..vil jo gjerne ha mest mulig tid med henne selv!


Så har vi plukket frem litt pynt i helgen, litt engler og nisser må til!

Mellomste gutten på 6 år syns det er kjempegøy å være med og hjelpe til..helst skulle alt vært fremme allerede, men vi får ta litt etterhvert..


Da håper jeg det blir en god uke for alle,med koselige førjuls-aktiviteter:)